Stagiair(e) Van Lanschot Private Office

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking, Private Equity
Language
English
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Stagiair(e) Van Lanschot Private Office

Standplaats: Amsterdam

Wat ga je bij ons doen?

Voor de afdeling Van Lanschot Private Office zijn wij op zoek naar een stagiair(e). De focus binnen Private Office ligt op vermogende particulieren en ondernemers met een vermogen vanaf 10 miljoen euro. Het team bestaat uit ervaren specialisten die in dienst staan van hoog vermogende cliënten met veelal internationale vraagstukken. Private Office werkt nauw samen met het institutionele bedrijf en de corporate finance-experts van Kempen & Co en met de buitenlandse vestigingen van Van Lanschot Bankiers.

Het betreft een meerwerkstage waarbij het jouw taak is potentiële klanten (prospects) voor Van Lanschot Private Office goed in kaart te brengen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het inventariseren en categoriseren van het huidige prospectbestand. Hiervoor gebruik je o.a. Company Info, maar ook andere bronnen en netwerken. Daarbij breng je o.a. bedrijfsstructuren in kaart en maak je een analyse van de jaarcijfers. Voorts werk je samen met wealth- en relatiemanagers aan het tijdig oppakken van de Customer Due Dilligence onderzoeken.

Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in een commerciële, economische of financiële richting of op het gebied van marketing;
  • Je hebt interesse en affiniteit met Private Banking;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en je staat stevig in je schoenen;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
  • Je kunt een balans lezen;
  • Je bent per 1 juli beschikbaar.

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

Wat bieden we jou?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Anouk Veltman, Teamleider Relatiemanagers Private Office via 020 354 4767 of Anniek Braat, Campus Recruiter, 06 5117 2137 of via a.braat@vanlanschot.com

https://corporate.vanlanschot.nl/stages/stagiaire-van-lanschot-private-office

Back to top
Cancel