Consultant Strategy, Customer & Operations – Corporate Clients (Operations Strategy Group)

Company
KPMG
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Language
English
Website
www.kpmg.nl

Description

Consultant Strategy, Customer & Operations – Corporate Clients (Operations Strategy Group)

De functie

Operations Strategy Group: wie zijn wij?

De Operations Strategy Group (OSG) maakt onderdeel uit van Management Consulting van KPMG Advisory. OSG adviseert opdrachtgevers met de ontwikkeling en uitvoering van de strategie.

De dynamische werkomgeving van OSG richt zich onder meer op het verbeteren van bedrijfsprocessen, optimaliseren van procurement en supply chain, operating model design, kostenoptimalisatie en bedrijfsintegratie na fusies. 

Het succes van OSG komt voort uit een combinatie van een aantal essentiële ingrediënten: een gemotiveerd team van strategische en operationele professionals, hoge standaarden, onafhankelijkheid en creatieve oplossingen. Voor ons jonge en gedreven team zoeken we afgestudeerde master studenten met één tot twee jaar werkervaring: conceptuele denkers met daadkracht.

Jouw rol

In onze projecten werk je veelal in multidisciplinaire teams en ondersteun je klanten bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Vanaf dag één ben je hier nauw bij betrokken. Een kwantitatieve benadering is vaak de kern van onze aanpak. Je verzorgt interviews om de benodigde input te verkrijgen en werkt aan analyses en adviezen. De functie en professionele begeleiding bieden je volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Naarmate je meer ervaring op doet zal jouw verantwoordelijkheid binnen projecten toenemen.

Het profiel
 

  • Je hebt een afgeronde (bedrijfs-) economische of technische academische opleiding met uitstekende resultaten.
  • Naast je studie heb je ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en actief deelgenomen aan een studenten- of sportvereniging, bestuur en/of commissie.
  • Je hebt reeds 1 tot 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in consultancy/projecten
  • Internationale ervaring is een pre.
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden, waardoor je complexe vraagstukken kan structureren en weet door te dringen tot de kern van het probleem.
  • Je bent in staat kwantitatieve analyses uit te voeren waarmee je het vraagstuk helder vaststelt en oplossingen op maat ontwerpt.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
  • Boven alles heb je affiniteit met het werken in teams. Zowel als collega als naar klanten ben je betrokken en enthousiast en een professionele gesprekspartner.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/consultant-strategy-customer-operations-corporate-clients-operations-strategy-group/

Back to top
Cancel