Stage

Company
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Internship
Location
Rotterdam
Sector
Corporate Finance
Language
English
Website
http://www.rembrandt-fo.nl/

Description

Stage

Rembrandt Fusies & Overnames
Rembrandt Fusies en Overnames (F&O) is een van de grootste onafhankelijke organisaties met als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Typische klanten van Rembrandt F&O zijn directeur-grootaandeelhouder (DGA’s), ondernemers en grote, middelgrote en kleinere familiebedrijven. Onze focus ligt op corporate finance transacties met een omvang tot € 75 miljoen.

Rembrandt F&O is opgericht door ondernemende adviseurs met jarenlange ervaring in fusies en overnames. Ieder van onze projectleiders heeft een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Zij vormen samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt F&O een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.

Rembrandt F&O is een onderdeel van de Rabobank Groep. Wij opereren als een zelfstandige onafhankelijke dochter van deze groep met veel ondernemingsvrijheid. Onze werkwijze laat zich samenvatten in drie kernwoorden: Toegewijd, Transparant en Transactiegericht.

Voor deze meewerk- of gecombineerde meewerk-/ afstudeerstage zijn wij op zoek naar de allerbeste ondernemende studenten in de laatste (Masterfase) van de studie Economie of Bedrijfskunde en die:

  • Goed cijfermatig inzicht hebben
  • “Met twee benen op de grond staan”
  • Affiniteit hebben met fusies en overnames in het midden- en kleinbedrijf (wij begeleiden transacties met een waarde tot € 75 miljoen)
  • Goed binnen ons team passen
  • Goede teamplayers zijn

Wat bieden wij?
Bij Rembrandt krijg je de mogelijkheid om direct en van begin tot eind mee te werken aan opdrachten.

Daarnaast bieden wij stagiairs een uitgebreid opleidingsprogramma dat bestaat uit:

  • Vaktechnische opleidingen (o.a. op het gebied van waarderingen, financiering en fiscaliteiten)
  • Vaardigheidstrainingen (o.a. presentatievaardigheden, gespreks- en onderhandeltechnieken)
  • Training-on-the-job

Wij bieden mensen alleen een stageplaats (of baan als junior consultant) aan als wij geloven dat ze in een aantal jaren kunnen uitgroeien tot volwaardig fusie en overname projectleider. Wij kennen geen traject voor zij-instromers.

Wat maakt een stage bij Rembrandt Fusies & Overnames onderscheidend?
Bij ons werk je vanaf je eerste stagedag in kleine teams (vaak samen met een van onze managers of partners) aan projecten.

Omdat je als stagiair direct klantcontact hebt en van acquisitiegesprek tot eindonderhandelingen betrokken bent bij projecten, duurt een stage bij ons minimaal 6 maanden.

Back to top
Cancel