Stage private equity bij Gimv Nederland

Company
Gimv
Type
Internship
Location
Den Haag
Sector
Private Equity
Language
English
Website
http://www.gimv.com/nl/carriere

Description

Stage private equity bij Gimv Nederland

Gimv is een toonaangevende private equity investeerder. Wij zoeken getalenteerde academici in de afrondende fase van hun studie en met een financieel economische interesse die middels een 3 tot 4 maanden durende stage kennis willen maken met private equity. Je bent ondernemend, zelfstandig en analytisch sterk. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Stage: 
Je loopt stage bij het Nederlandse team in Den Haag en richt je op buy-outs en groeifinanciering van middelgrote ondernemingen. Je analyseert en beoordeelt specifieke ondernemingen en deelmarkten en ondersteunt daarnaast het team bij huidige en potentiële investeringen met o.a. analyses en presentaties. Het is gedurende het hele jaar door mogelijk om stage te lopen.

Deze uitdagende stage biedt je de kans om bij een leidende private equity investeerder je financiële, strategische en commerciële vaardigheden te ontwikkelen in een professionele omgeving en is daarnaast een ideale springplank naar private equity, corporate finance, banking of strategy consulting.

Gimv: 

Gimv is al lange tijd een bekende speler in private equity: het van oorsprong Belgische bedrijf werd in 1980 opgericht. Sindsdien heeft het kantoren geopend in Den Haag, München en Parijs. Gimv begeleidt ondernemende en innovatieve bedrijven met een sterk groetpotentieel in hun transformatie tot marktleider. Hierbij richt het bedrijf zich op aantrekkelijke groeimarkten, vertaald naar vier investeringsplatformen:

  • Connected Consumer, voor bedrijven die anticiperen op de nieuwe behoeften van de vergrijzende middenklasse;
  • Health & Care, voor bedrijven in de biowetenschappen, medische technologie, gezondheids- en zorgdiensten;
  • Smart Industries, voor bedrijven die zich richten op technologische innovatie, en
  • Sustainable Cities, voor bedrijven actief in HVAC, transport & logistiek, duurzame bouwmaterialen, diensten aan energiesector en afvalverwerking.

Gimv’s actuele deelnemingen vind je op https://www.gimv.com/nl/portfolio

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar internships.netherlands@gimv.com of kijk op http://www.gimv.com/nl/carriere 

Back to top
Cancel