Trainee Audit WO

Company
KPMG
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy
Language
English
Website
www.kpmg.nl

Description

Trainee Audit WO

De functie

Ben je net afgestudeerd? Kies dan voor een functie als trainee bij KPMG! KPMG biedt je een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt starten vanuit een van onze regiokantoren, Alkmaar, Den-Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Maastricht, Arnhem, Utrecht, Zwolle, Groningen, Enschede of vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen. Aan jou de keuze.

Als trainee bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het controleren van financiële verantwoordingen en het assisteren bij bijzondere opdrachten. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je start met de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden opdoet. Ook begeleid je stagiair(e)s, werf je nieuwe collega's en ondersteun je (senior) managers. Als trainee ben je verzekerd van een intensieve begeleiding. Jouw persoonlijke coach helpt je bij het realiseren van je doelstellingen. Daarnaast biedt jouw coach je een doorkijk naar het werk op managersniveau: we verwachten namelijk dat je doorgroeit in de organisatie.

Het profiel

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of accountancy
  • Je wilt beginnen met je RA studie
  • Je bent analytisch sterk
  • Je bent ondernemend
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt graag samen in een team
  • Je hebt een klantgerichte manier van denken.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van werk
  • Je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug
  • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken

Startdatum is per 1 september 2017

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter. Direct solliciteren? Klik dan op de 'solliciteer' button.
 
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/trainee-audit-wo/

Back to top
Cancel