Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals & Executives

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Language
English
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals & Executives

Standplaats: Amsterdam

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.


We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor de afdeling Business Professionals & Executives zijn wij op zoek naar een meewerk of afstudeer- stagiair(e). Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:
• Je handelt (financieel-) administratieve zaken van cliënten af en legt ze accuraat vast;
• Je bereidt individuele afspraken van de private bankers voor door gegevens te verzamelen en diverse analyses te maken;
• Ondersteuning bij het organiseren van diverse projecten, evenementen en commerciële acties;
• Je signaleert behoeftes bij cliënten en legt deze aan de private banker voor;
• Je signaleert mogelijke verbeteringen in de cliëntprocessen binnen de afdeling.

Naast de reguliere kantoren heeft Van Lanschot een centraal team voor Business Professionals en Executives. Ons team richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk: partners van de grote internationale accountants- en advocatenkantoren en bestuurders van beursgenoteerde ondernemingen. Deze interessante doelgroep heeft te maken met unieke financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk, waar wij als team in gespecialiseerd zijn. Op onze afdeling werken circa 20 medewerkers, bestaande uit Private Bankers, Relatiemanagers, Beleggingsadviseurs en diverse specialisten. Wij zijn gevestigd aan de Apollolaan in Amsterdam-Zuid. Zie https://www.vanlanschot.nl/bpe voor meer informatie over ons team.

Functie-eisen

• Je bent een 3e/4e jaars WO/HBO student;
• Iemand die werkervaring wil opdoen d.m.v. een meewerk of afstudeerstage;
• Minimaal 5 maanden beschikbaar voor een full-time (40 uur) meewerkstage vanaf januari/februari
• Afwachten is niets voor jou: je ontplooit initiatieven, op pro-actieve wijze;
• Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed;
• Je werkt accuraat en kwaliteitsgericht;
• Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je werkt klant- en servicegericht en kunt omgaan met details.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informative kun je bellen met Anouk Scholte (020) 354 47 55 of contact opnemen met Joep Wittebrood, Stagiair Talent Attraction & Development via j.wittebrood@vanlanschotkempen.com

Back to top
Cancel