Qlik Sense Business Consultant

Company
CP-FM
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Accountancy, Fintech
Language
English
Website
http://cp-fm.eu/

Description

Een ICT georiënteerde Business intelligence consultant geeft op een business vraag meestal het teleurstellende antwoord: “In principe kan alles, maar het hangt ervan af wat je wilt”.

Wij zoeken Qlik Sense Business consultants met enkele jaren werkervaring die onze klanten gaan ondersteunen met hun informatie strategie. Door deregulering en een toenemende concurrentiestrijd zijn veel van onze klanten gedwongen strategiewijzigingen door te voeren. Als Qlik Sense Business consultants werk je mee aan het ontwikkelen van een nieuw bedrijfsmodel voor onze klanten. Samen met CP-FM collega’s en vooraanstaande adviesbureaus ondersteun je klanten hiermee. Met je Qlik Sense vaardigheid ga je directies en MT’s ondersteunen en adviseren vanuit een strategisch perspectief. Je begeleidt klanten tijdens het gehele proces van analyse tot advies.

Kennis van het ontsluiten van data (SQL) en uitstekende vaardigheden in het werken met QlikSense (evt. QlikView/Business Objects) is voor jou de basis om de informatie vraagstukken te definiëren en vervolgens te beantwoorden. Onze klanten verwachten authentieke persoonlijkheden met sterke analytische vaardigheden gecombineerd met organisatorisch inzicht, maar ook redactionele vaardigheden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan zal je merken dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om zelf werkpakketten op te pakken.

Herken jij jezelf in deze Qlik Sense Business consultant die in staat is om op basis van feiten en gefundeerde onderbouwingen onze klanten te helpen om zijn/haar strategische en operationele informatiestromen te regisseren, zodat zij hun blik op de horizon kunnen richten?

 

Wat kun je verwachten en wat hebben we je te bieden?

Kenmerkend voor CP-FM projecten is dat zij kortstondig zijn. De meerwaarde van onze Agile aanpak is om de CP-FM klanten zo snel mogelijk zelfstandig te laten sturen op strategische en operationele doelstellingen met behulp van onze controlling (CP-Suite) en BI/CPM (Qlik Sense) tooling. Je hebt plezier om uiteenlopende opdrachten te vervullen bij verscheidene klanten in verschillende branches

Jouw collega’s hebben verschillende studie achtergronden en zijn zeer gedreven gepassioneerde mensen. Onze werkzaamheden worden gekleurd door ons streven om onze klanten naar een hoger strategisch controlling en informatie plateau te brengen.

Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Een marktconform salaris met auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon;
 • Een bonusregeling op maat;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een  goede pensioenregeling;
 • Een  heel flexibele werkgever die alle bovenstaande regelingen geheel aan jouw wensen kan en wil aanpassen.

Je werkt vooral bij opdrachtgevers op locatie. Ondersteunend personeel hebben we niet. Kantoortaken doen we zelf. Dat houdt onze werkcultuur helder en de focus scherp. Kenmerkende karaktertrek is de intrinsieke motivatie om gewenste resultaten te behalen, maar tegelijkertijd een gezonde balans tussenwerk en privé. Ambitie, initiatief, zelfstandigheid en ondernemerschap worden gewaardeerd en hier wordt alle ruimte voor gegeven.

 

Informatie & Controlling Consultant functie-eisen

 • Je bent (bijna) afgestudeerd met enkele jaren werkervaring en hebt een WO/HBO studieachtergrond (bedrijfseconomie, financieel, bedrijfskundige informatie, technische bedrijfskunde, Business IT/Analytics). Een wiskundige of econometrie studie achtergrond of een minor met een commerciële achtergrond is een pré;
 • Een sterk ontwikkeld vermogen om te analyseren en te begrijpen hoe dingen werken, aangevuld met een zelfkritische instelling en de wil om vooral kwaliteit te leveren;
 • Eigenschappen als vasthoudendheid, vakbekwaamheid, daadkracht en resultaatgerichtheid en affiniteit met het werken met targets;
 • Uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als Engels in woord en geschrift;
 • Initiatief, kritische kijken op zaken, ondernemerschap en een visie op het controlling vakgebied zijn voor ons en voor jou belangrijke kwaliteiten. In ieder geval de basis, maar zeker de bereidheid om deze te ontwikkelen;
 • Sterke persoonlijke interesse in strategische, financiële en organisatorische vraagstukken;
 • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Kartomo MBA (06-13409875, martin.kartomo@cp-fm.com)

 

Procedure

Mocht de functie jouw aanspreken en denk je te voldoen aan de functie eisen dan nodigen we je graag uit om je CV, cijferlijsten van je HBO en/of WO opleiding en motivatie brief te sturen. Op basis hiervan beoordelen we of je in aanmerking komt voor een telefonische kennismaking en een eventueel vervolg.

Back to top
Cancel