Junior cost manager

Company
CBRE
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Real Estate Services
Language
English
Website
http://www.werkenbijcbre.nl/

Description

Wil jij alle ins en outs leren over inrichtingskosten binnen het commercieel vastgoed en lijkt het jou een uitdaging om met veel internationale opdrachtgevers te schakelen? Dan biedt ons Cost Management team je de perfecte plek om opgeleid te worden door collega’s met jaren werkervaring en door deel te nemen aan ons CBRE TrainMeship programma!

Wat ga je doen?

Als Junior Cost Manager ga je in projectteamverband advies geven aan onze opdrachtgevers, de eindgebruikers van vastgoed. Je geeft advies over de financiële kaders van bouw trajecten en stuurt er dus op dat er binnen de kaders wordt ontworpen maar ook de uitvoering wordt gedaan. Een specialistische, maar ook zeer veelzijdige functie. Je ondersteund de Medior en Senior Cost Manager met dagelijkse werkzaamheden zoals business cases en begrotingen opstellen, ontwerpen financieel beoordelen en bediscussiëren, meer- en minderwerken beoordelen en kostenoverzichten maken.

Cost Management valt onder ons Project Management team waar integraal advies wordt gegevens. In de teams wordt samen gewerkt in multidisciplinaire teams, waarbij een Cost Manager nauw samenwerkt met de Project Manager, Architect en Installatieadviseur.

Wanneer je gaat starten word je begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Wel is het belangrijk dat de financiën van bouwprojecten jouw aandacht trekken. Indien nodig worden andere businessunits met alle kennis van vastgoed betrokken. Het is een werksituatie die jou als aanstaand Junior Cost Manager in staat stelt snel ervaring op te doen en nieuwe kennis te verwerven.

Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven nieuwe collega die kan presteren onder tijdsdruk. Je werkt in een projectteam waarin je jezelf (zelfstandig) bezighoudt met taken zoals:

 • Opstellen van haalbaarheidsstudies en inkoop strategieën;
 • Het opstellen van calculaties en begrotingen van onze projecten;
 • Opstellen van aanbestedingen, inclusief het bewaken van het kwaliteitsproces, de aanbestedingsanalyse en het samenstellen van de contractuele documenten;
 • Het verwerken van contractwijzigingen;
 • Het controleren en managen van de kosten evenals het herzien van de aansprakelijkheid van grote projecten;
 • Het opstellen van maandelijkse kostenrapporten en presentaties gereed maken hiervan.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt een HBO of WO-diploma in een bouwkundige of financiële richting;
 • Je gaat planmatig te werk, bent leergierig en ambitieus;
 • Je bent heel nauwkeurig en wilt opdrachten tot in de puntjes uitwerken;
 • Je bent een absolute teamplayer en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt enige kennis van aanbestedingsprocessen of (stage) ervaring in cost management;
 • Je hebt uitstekende mondeling en schriftelijke adviesvaardigheden in Nederlands en Engels.

Wat hebben we jou te bieden?

Het programma start tweemaal per kalenderjaar: op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

Wat wordt je team?

Ook binnen Projectmanagement wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. We helpen elkaar uit brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om het project goed uit te werken. Er heerst een positieve energie binnen het team en het gezegde “niet lullen maar poetsen” geldt hier zeker. De handen worden uit de mouwen gestoken. Ondanks dat (Junior) Project Managers veel op pad zijn, is het een hecht team. Geregeld zijn er BU-meetings op locatie, waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld.

Het Projectmanagement team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Vanaf het voorjaar van 2019 krijgt CBRE een nieuwe vestiging in de schinkelbuurt te Amsterdam, wat tevens ons nieuwe hoofdkantoor wordt, genaamd The CORE. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in en we werken intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan hier. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Back to top
Cancel