Traineeship Finance in Banking Utrecht

Company
Joust
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Banking
Language
English
Website
www.joust.nl

Description

Introductie

Vind jij het leuk om financiële vraagstukken op te lossen? Ben je geïnteresseerd in de financiële rapportage? Vind je het tof om de cijfers in te duiken? Ben je communicatief sterk en vind je het leuk om contact te hebben met klanten? Staat daarnaast persoonlijke ontwikkeling bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder

Waar ga je werken?

Als Finance Trainee ga je via de Joust Academy werken bij een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Jouw werkzaamheden zal je uitvoeren in hartje Utrecht. Je zal werken op de afdeling die werkt op het snijvlak van accounting en financial control. Je wordt in 12 maanden klaargestoomd voor de uiteindelijke indiensttreding bij onze opdrachtgever.

Wat ga je doen?

Als Finance Trainee draag je bij aan het optimaliseren van financiële rapportageprocessen en ben je op de hoogte van relevante interne en externe ontwikkelingen. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk om ook onze interne rapportageprocessen continue te verbeteren. Je beoordeelt deze processen op efficiency en effectiviteit. Daarnaast werk je mee aan het ontwikkelen van een nieuwe werkwijze waarbij de kwaliteit wordt verbeterd door slimmer te werken. Daarnaast duik je ook graag de cijfers in om tussenrekening op te schonen en te ondersteunen bij maandafsluitingen.

Wat neem je mee?

Heb je affiniteit met de financiële wereld? Ben jij enthousiast, proactief en niet bang om vragen te stellen?

Herken je jezelf in de volgende punten:

  • (Bijna) Afgeronde WO-opleiding in Finance, controlling of Accountancy (Master is een pré);
  • 0 tot 3 jaar werkervaring binnen de finance;
  • Communicatief sterk;
  • Zelfsturend en neemt initiatief op gebied van advies en verbeteringen in het rapportageproces.
  • Professioneel taalniveau in Nederlands en goed taalniveau in Engels.

Wat hebben we jou te bieden?

​​​​​​Als Trainee Finance bieden wij je:

  • Een uitstekend salaris, afhankelijk van het aantal jaar relevante werkervaring en kennisniveau;
  • Leuk project waarmee je een bijdrage levert aan structurele verandering bij de opdrachtgever;
  • Werken met de nieuwste regelgeving binnen een internationale omgeving;
  • Training, begeleiding en coaching met als doel indiensttreding na 12 maanden;
  • Starten na afronding van je studie.

Amber Zwakenberg (consultant)
amber@joust.nl
0618966323

Solliciteer!

Back to top
Cancel