Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1466508932_imageedit_27_7496539637.png

Stagiair(e) Capital Advisors

CBRE

Category:Internship
Type:Finance

Start date:16/12/2016
Closing date:31/07/2017
Last modified:16/12/2016

Stagiair(e) Capital Advisors


Wij zijn op zoek naar een stagiair voor ons Capital Advisors team in Amsterdam.

Als stagiair kom je te werken in een klein team dat gericht is op de corporate finance business binnen de vastgoed sector. Binnen dit team zet jij je in voor equity raising voor vastgoedfondsen, het verhandelen van vastgoedaandelen op de secundaire markt en het (her)structureren van vastgoedfondsen. CBRE Capital Advisors in Amsterdam is onderdeel van een wereldwijd team, waarmee je dagelijks samenwerkt.

Gedurende een periode van (ongeveer) zes maanden maak je actief deel uit van het team en voer je uiteenlopende werkzaamheden uit ter ondersteuning van de consultants. Je krijgt de kans kennis te maken met de indirecte financiële kant van het commercieel vastgoed. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht.

Tijdens een stage bij Capital Advisors bestaan je werkzaamheden onder andere uit het maken van:

 • marketing documenten
 • financiële analyses
 • markt en concurrentie analyses
 • strategisch advies
 • pitch materialen

Gedurende de stage word je intensief begeleid door specialisten met jarenlange ervaring in de corporate finance business binnen de vastgoed sector.

Functie-eisen

 • Je bevindt je in de laatste fase van een universitaire opleiding in een financieel/economische richting,
 • Je hebt affiniteit met investeringsvraagstukken;
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk onderlegd;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamplayer;
 • Je hebt een uitstekende kennis van het MS Office Pakket, met name Excel en PowerPoint;
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Een flexibele en klantgerichte instelling, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Ons team

Capital Advisors maakt deel uit van de afdeling Capital Markets welke bestaat uit circa 40 medewerkers. Capital Advisors is een gespecialiseerde business unit binnen CBRE met een financiële focus op vastgoed. Het CBRE Capital Advisors team biedt een breed scala aan vastgoed gerelateerde financiële diensten aan diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Naast advisering ten aanzien van eigen vermogen financiering houdt het team zich bijvoorbeeld bezig met vreemd vermogen, investment advisory, M&A en secondary trading. Capital Advisors is een wereldwijd team van ongeveer 130 specialisten met lokale teams in bijvoorbeeld Londen, New York, Singapore, Tokyo, Sydney en Hong Kong.

CBRE

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseert onze organisatie beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. Onze activiteiten bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research.

CBRE Nederland telt 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam onze cliënten van advies voorzien. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal.

Meer informatie/solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Wil je meer weten over werken bij CBRE? Kijk dan op www.werkenbijcbre.nl en reageer via de website op deze vacature.

Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie.

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.