Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni

Inside look: Mazars

Presentatie wand Jennifer.jpg

Mazars Accountants en Belastingadviseurs
Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt inspireren en analyseren. Kennis is essentieel, maar kansen creëren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Ondernemers vinden die combinatie heel waardevol.

Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren, maar ook inspireren. Die niet alleen controleren, maar ook creëren. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants zijn in staat kennis om te zetten in kansen. En dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen.

Ontdek je talent
Als starter biedt Mazars jou een prachtige carrière, aandacht voor coaching, professionele ontwikkeling en plezier. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het accountancy vakgebied. Dankzij de persoonlijke begeleiding ontdek je al snel waar jouw talenten liggen. Met dit talent kun jij kennis in kansen omzetten. Bij Mazars kun jij je ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn.

Wat kun je verwachten?
Als accountant houd jij je bezig met de controle van jaarrekeningen en controleren van processen binnen organisaties. Je komt bij verschillende bedrijven en kunt je hierdoor zeer breed en veelzijdig ontwikkelen. Enerzijds reageer je op de waan van de dag, anderzijds kijk je vooruit. Wij krijgen energie van het leveren van praktische en waardevolle oplossingen waar ondernemers verder mee kunnen. Kun jij je hierin vinden? Dan is Mazars de werkgever voor jou!

Mazars in Nederland
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en adviesdiensten. Vanuit kennis op deze vakgebieden creëren wij kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Wij dragen bij aan het succes van de klanten door, binnen de kaders van het vak, onverwachte inzichten, verrassende mogelijkheden en nieuwe oplossingen te bieden. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt.

Wereldwijd karakter
Werken bij Mazars betekent werken in een internationale organisatie. Wij zijn onderdeel van de internationale Mazars Groep die, met een geïntegreerd karakter en een hechte internationale samenwerking, op het gebied van accountancy en belastingadvies behoort tot de Europese marktleiders. Wereldwijd werken er 14.000 professionals bij Mazars in 73 landen.

Bij Mazars kun je diverse internationale mogelijkheden ervaren en creëren. Niet alleen door ons internationale netwerk, maar ook door de vele internationale ondernemers die wij adviseren en ondersteunen. Wij stimuleren onze medewerkers grenzen te verleggen door tijdelijke internationale uitwisselingen aan te gaan.

Durf jij mee?
Met nieuwe, creatieve ideeën willen wij kansen creëren voor onze klanten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Ben jij klaar om jouw kennis om te zetten in kansen? Praat dat eens met Stephanie Timmermans. Zij is te bereiken per e-mail (stephanie.timmermans@mazars.nl) of per telefoon: 088 277 16 86. Neem eens een kijkje op www.mazars.nl voor een actueel overzicht van onze carrièremogelijkheden.

 

Previous page

Share

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing