Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1429093365_sjabloon nn investment partners.png

NN Investment Partners

  • Ongeveer EUR 186 miljard(**) (USD 227 miljard) beheerd vermogen
  • Meer dan 1.100 werknemers
  • Actief in 16 landen in Europe, het Midden-Oosten, Azië en de V.S.

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van NN Group N.V., een beursgenoteerde onderneming. De hoofdzetel van NN Investment Partners bevindt zich in Den Haag, Nederland. NN Investment Partners beheert in totaal ongeveer EUR 186 miljard(*)(USD 227 miljard) activa voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. NN Investment Partners heeft meer dan 1.100 werknemers en is actief in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de V.S.

NN Investment Partners past haar eigen onderzoek en analyse, wereldwijde middelen en risicobeheer toe om een breed scala van strategieën, beleggingsinstrumenten en adviesdiensten aan te bieden in alle belangrijke vermogenscategorieën en bewegingsstijlen.

(*)NN Investment Partners is de nieuwe naam voor ING Investment Management. NN Investment Partners is onderdeel van NN Group N.V., een beursgenoteerde onderneming. NN Group is op dit moment voor 54,6% eigendom van ING Groep N.V. NN Group en haar dochterondernemingen maken momenteel onder licentie gebruik van de handelsmerken, inclusief de merknaam ING, en de bijbehorende handelsmerken van ING Groep N.V. (ING Group).

(**)Cijfers per 31 december 2014.

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.