Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1445965182_VanLanschotsite2.png

Van Lanschot Bankiers

Van Lanschot Bankiers
Van Lanschot NV is houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De 275 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige bank: een stevige basis voor de toekomst. Van Lanschot is een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten.

Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private banking, asset management en merchant banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Van Lanschot is de private bank voor vermogende particulieren, ondernemers en familiebedrijven. Daarnaast richt Van Lanschot zich op business professionals & executives, healthcare professionals en verenigingen & stichtingen.

Wij maken het verschil
Onze bank telt ongeveer 1300 werknemers. Dit maakt ons bedrijf overzichtelijk waardoor je snel kunt schakelen. Hierdoor is het mogelijk om het verschil te maken in invloed uit te oefenen op de toekomst van de bank. Jouw prestaties vallen op!

Onze klanten zijn stuk voor stuk interessante mensen met een verhaal. Geen enkele klant is hetzelfde. Je zit aan tafel met grootaandeelhouders en ondernemers, met adel en beroemdheden. Ze zijn ondernemend, breed ontwikkeld en staan midden in de maatschappij. Ze houden ervan om te kunnen sparren met een gelijkwaardige gesprekspartner. Dit kun jij voor hen zijn.

Voor onze werknemers is vrijheid belangrijk. Je doelen staan vast, maar hoe je daar gaat komen niet. Dit bepaal je zelf met je ondernemende mentaliteit. Van Lanschot kan je de wereld geven, als je er je best maar voor doet.

Met onze traineeships, maar ook bij starterfuncties en stages krijg je de kans je breed te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Je opleidingen zijn deels standaard en deels maatwerk. Je krijgt veel ruimte om on the job te leren doordat je je kunt optrekken aan senior collega’s.

Carrière mogelijkheden: Traineeships, Starters, Stages
Bij van Lanschot hebben we twee verschillende traineeships.

Zoals de naam al zegt leidt het Private Banking Traineeship je op tot Private Banker. Private Bankers zijn de commerciële specialisten van Van Lanschot. Zij verkopen ons merk. Tijdens dit traineeship zul je een aantal praktijkperiodes lopen bij Private Banking, Personal Banking, Corporate Banking en de Special Clients desk. Het Traineeship duurt 18 maanden. Het is hier belangrijk dat je ondernemend bent en dat je goed kunt luisteren naar klanten waardoor je de juiste vragen weet te stellen.

Tijdens het Young Professional Traineeship ontdek je de bancaire wereld op de financiële staf afdelingen van Van Lanschot en Kempen & co. Dit zijn onder andere Finance, Reporting & Control, Group Risk Management, Treasury en Krediet Risico & Bijzonder Beheer. Tijdens dit traineeship krijg je een breed beeld van de bank. Je werkt op drie stafafdelingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol voor onze kantoren in Nederland en daarbuiten. Je bedenkt en implementeert het beleid voor de gehele bank en stroomt uiteindelijk uit als een specialist in één van deze vier richtingen. Hiervoor zoeken wij analytische mensen die tevens communicatief erg vaardig zijn.

Per jaar nemen wij ongeveer 15 starters aan op verschillende functies bij bijvoorbeeld Risk als Quantitative Analyst of als Assistant Private Banking. Al onze vacatures zijn voornamelijk WO en soms HBO niveau.

Op het hoofdkantoor en de kantoren in het land nemen wij jaarlijks ongeveer 120 stagiairs aan. Dit zijn veelal meewerkstages op het gebied van Private Banking. Hiervoor zoeken wij zowel HBO als WO studenten die aan het einde zijn van hun bachelor periode. Ook is het mogelijk om afstudeerstages bij ons te lopen. Dit gaat altijd in samenspraak met de afdeling waar de stage gelopen kan worden en Recruitment.

Wil je meer weten? Neem contact op met Anniek Braat, Campus Recruiter, telefoon 06 5117 2137.

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.