Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1466510130_imageedit_3_8397836614.png

DPA Finance

Toegang tot toptalent
Jong finance talent kan voor veel impact zorgen. Deze professionals beschikken namelijk over actuele vakkennis en inzicht in de laatste ontwikkelingen. En minstens zo belangrijk: over een frisse blik en volop energie. DPA Finance is dé 'broedplaats' voor jong financieel toptalent. Hoogopgeleide professionals die met hun analyses, adviezen en proactieve ondersteuning kunnen bijdragen aan verandering en groei. En die door hun competenties, verbindende vaardigheden en instelling direct voor meerwaarde zorgen.

Toegang tot toptalent
DPA Finance selecteert, begeleidt en traint jonge, hoogopgeleide professionals in finance & accounting, planning & control en cashmanagement. Zij komen bij ons in dienst en werken mee aan (starters)projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de domeinen publiek en privaat en in het bank- en verzekeringswezen. Door aanvullende opleidingen en cursussen kunnen ze meteen meedraaien in organisaties en op projecten.

Waarom een finance professional van DPA?

  • Snel inzetbaar toptalent met actuele specialistische kennis;
  • Energieke, gedreven professionals die voor verandering en vernieuwing zorgen;
  • Strenge selectie en intensieve begeleiding en coaching;
  • Persoonlijke ontwikkeltrajecten en opleidingsprogramma's op maat;
  • Relevante ervaring bij verschillende financiële keukens van grote organisaties.

Specialistische kennis en kunde
Bij DPA Finance zetten we maximaal in op het ontwikkelen van vakkennis en kunde. Als onze mensen er klaar voor zijn dan behoort intern doorstromen naar zusterbedrijven ConQuaestor of Fagro, waar zij zich verder specialiseren in het finance-vakgebied dat hen het beste ligt, tot de mogelijkheden. Door deze aanpak kunnen we snel schakelen op de volgende vakgebieden:

  • Financial Accounting & Control
  • Planning & Control
  • Cash Management

Ben jij een jong finance talent?
Voor jonge talenten zijn de eerste jaren op de arbeidsmarkt enorm belangrijk. Daarin leg je het fundament voor je verdere loopbaan. Bij DPA Finance krijg je de juiste mogelijkheden aangereikt en doorloop je een steile leercurve. Door het werken aan afwisselende uitdagingen leer je je talenten kennen én optimaal in te zetten. Onze aanpak en begeleiding garandeert continue verdieping van je vakmanschap en ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden. Een uitgekiende combinatie van werken en leren: zo blijf je jezelf steeds opnieuw uitvinden.

 

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.