Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni

Active Capital Company

Active Capital Company is een small-cap hands-on Private Equity investeerder. Dat betekent dat wij actief betrokken zijn in het waarde creatie proces van onze portfolio bedrijven. Wij investeren in bedrijven met een omzet van €5 miljoen tot €80 miljoen die actief zijn in de maakindustrie, (technische) groothandel en zakelijke dienstverlening.
Ons team bestaat uit acht investment professionals met achtergronden in M&A, Strategy Consultancy en Interim Management. Gezamenlijk voeren wij transacties uit en werken wij intensief samen met management om een versneller in de waarde creatie bij onze deelnemingen aan te brengen.
Op het moment heeft Active Capital Company zes bedrijven in haar portfolio, resulterend uit twaalf transacties. Meer informatie over Active Capital Company en onze deelnemingen is te vinden op onze website (http://www.activecapitalcompany.nl/).

Stagemogelijkheden

Bij Active Capital Company bieden wij het gehele jaar stageplekken als Investment Analist aan. Als stagiair draai je volledig mee binnen ons ervaren team van investment professionals en krijg je de kans om in een klein team live transacties en projecten van dichtbij mee te maken.
Tijdens je stage krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je nauw samen met het investment team aan o.a. marktstudies, strategische & financiële analyses en waarderingen van potentiële nieuwe investeringen. In deze dynamische omgeving waar veel nieuwe informatie op je afkomt krijg je de kans om in korte tijd veel te leren.
Wij zijn opzoek naar stagiaires die niet alleen analytisch 'top of their class' zijn, maar daarnaast ook een sociaal en een ondernemend karakter hebben. Een eerdere stage in Finance, Banking of Consultancy is een pré, maar geen voorwaarde. Stages zijn voor een periode van drie tot vier maanden en kennen een ruime vergoeding.

Solliciteren
Wanneer je denkt te passen in ons team dan ontvangen wij graag een motivatiebrief, curriculum vitae en je cijferlijst van de universiteit en middelbare school. Je kunt deze sturen aan Luc Sandmann (sandmann@activecapitalcompany.com).

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.