Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1466507256_imageedit_12_2487254593.png

Boer & Croon Corporate Finance

Boer & Croon Corporate Finance adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen bij fusies & overnames (M&A), financieel-strategische vraagstukken en waarderingen. De M&A activiteiten vormen de hoofdactiviteit. We concurreren hierbij als onafhankelijke speler met de Nederlandse banken en grote accountancykantoren.

In toenemende mate assisteren we ondernemingen bij de ontwikkeling van een niet autonome groeistrategie, waarbij wij tevens leiding geven aan de executie. Dit soort opdrachten wordt in bepaalde gevallen uitgevoerd in samenwerking met een sectorexpert uit ons netwerk. Hierin onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie. Onze klantenkring bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen, grote privaat gehouden ondernemingen en private equity huizen. Hoewel we ons focussen op deals van € 20 tot € 250 miljoen, worden door ons ook grotere transacties begeleid.

Onze mensen
Ben jij een ambitieuze student met aantoonbare interesse in corporate finance en op zoek naar een bedrijf waar jouw kennis, kunde en persoonlijkheid de ruimte krijgen? Ben jij flexibel en schuw je het niet om hard te werken om het gewenste resultaat te bereiken? Dan pas je wellicht in het team van Boer & Croon Corporate Finance.

Onze mensen zijn hét onderscheidende vermogen van Boer & Croon Corporate Finance. De kwaliteit en diversiteit van onze medewerkers zijn bijzonder te noemen. Eigenschappen die wij waarderen in onze collega’s zijn resultaatgerichtheid, analytisch vermogen, flexibiliteit en een sterke drive om te excelleren.

Ruimte voor ontwikkeling
Vanuit dit profiel krijgt iedereen de ruimte om verantwoordelijkheden op te pakken en zich verder te ontwikkelen. En zichzelf te zijn. Onze informele werksfeer en ‘platte’ organisatie dragen daaraan bij. Het brede pallet van disciplines en persoonlijkheden dat hierdoor binnen Boer & Croon Corporate Finance aanwezig is, maakt dat wij erg trots zijn op ons team.

Bijzondere propositie
Binnen ons werkveld hebben wij een bijzondere propositie vanwege onze onafhankelijkheid en omvang. Doordat wij niet verbonden zijn aan een accountancyfirma of bank zijn wij volledig onafhankelijk en hebben wij maar één belang: het creëren van optimale waarde voor onze klanten. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze omvang. Klein genoeg om vrij te zijn van onnodige formele structuren, groot genoeg om omvangrijke projecten aan te kunnen en verschillende specialismen binnen ons bedrijf te waarborgen.

Geïnteresseerd in een werkstage?
Bekijk de carrière sectie op onze website of zie de vacature op de website van de FSR.

Website: http://www.boercrooncf.nl/
Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.