Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1479306675_VDCFS_logo_RGB_normaal.jpg

Van Doorn CFS

Wat wij doen
Van Doorn CFS is een gespecialiseerde financiële dienstverlener actief in corporate services en local compliance. Onze clientèle bestaat uit gerenommeerde beursgenoteerde ondernemingen, private equity en vastgoed fondsen.

Wat wij jou bieden
Heb jij de ambitie jezelf te ontwikkelen tot hoogwaardige finance professional binnen een internationale omgeving waar je toonaangevende internationale ondernemingen strategisch adviseert over actuele financiële vraagstukken?  

Bij van Doorn CFS krijg je de mogelijkheid om in een team van hoog opgeleide jong professionals jouw carrière op te bouwen. Vanaf eind 2014 werkt Van Doorn CFS met een heel nieuwe team, en dit niet onopgemerkt, in rap tempo veroveren wij de markt, vandaar dat wij constant op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons snel groeiend team?
Ben je in de afrondende fase van je Master/Bachelor/HBO bedrijfseconomie/accountancy en ben je geïnteresseerd in een stage/baan in onze organisatie, met een kantoor in het centrum van Amsterdam aan één van de mooiste grachten, stuur dan een mail met CV en motivering naar fq@vdcfs.com. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Fleur Quispel op 06-41940055.

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.