Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1490694331_mcLogo_hr2.jpg

Mentha Capital

 

Mentha Capital, een onafhankelijke private equity maatschappij actief in de Nederlandse en Belgische mid-market, is doorgaand op zoek naar stagiairs met het juiste DNA: analytisch, inhoudelijk en sociaal vaardig met een sterke persoonlijkheid!

Over Mentha Capital

Het kantoor van Mentha Capital, gelegen in het noordelijke deel van het Amsterdamse havengebied, grenzend aan een scheepswerf en met uitzicht op het IJ, weerspiegelt onze cultuur: ondernemend, industrieel en down-to-earth. We investeren in gevestigde, winstgevende bedrijven met duidelijke mogelijkheden voor strategische en operationele waarde creatie via meerdere groeipaden zoals organische groei, expansie naar nieuwe (internationale) markten of uitrol van een buy-and-build strategie.

Wat maakt het Mentha Capital team uniek?

Het Mentha Team bestaan uit acht investment professionals: drie partners, een investment director, een investment manager en drie associates. Onze hechte samenwerking kenmerkt zich door onze hands-on, energieke, verantwoordelijke en transparante werkwijze op elk vlak. 

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.