Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1416316799_sjabloon kempen.png

Kempen & Co

Wil je jouw analytisch talent commercieel benutten? Kempen & Co leert jou graag kennen.

Onze cultuur
Winnen. Kernachtiger kan niet worden omschreven waarom Kempen & Co bestaat. Vergeleken met de enorme zakenbanken waar we iedere dag tegen strijden, zijn we een kleine bank. Maar op de specialismen waar we ons op richten kunnen we iedere partij verslaan.

Die mentaliteit was al bij de oprichting van ons bedrijf in 1903 een levensvoorwaarde. Arines Kempen stapte uit een vermaarde bank en begon voor zichzelf. Vanuit het idee dat het beter kon. Als geboren en getogen Rotterdammer, wist Kempen dat als je wilde winnen je gewoon harder en beter moest werken dan andere bedrijven.

Ruim honderd jaar later zit die vechtlust nog steeds in Kempen & Co. Mensen die bij Kempen werken willen winnen en vragen zich altijd af of hun resultaat of dat van het team beter kan. Het maakt ook dat we mensen aantrekken die voor de nummer een positie gaan. En dan juist niet de types die voor persoonlijk succes gaan. Want bankieren vinden wij een teamsport.

Onze business
Kempen & Co is een Nederlandse merchant bank met een internationale reputatie. Vanaf de Amsterdamse Zuidas leveren 480 medewerkers gespecialiseerde financiële dienstverlening aan institutionele beleggers, ondernemingen en vermogende particulieren. Alle kennis en ervaring is toegespitst op vier kernactiviteiten:
• Vermogensbeheer (Portfoliomanagement, Fiduciair Management)
• Securities (brokerage)
• Corporate Finance (M&A, Equity Capital Markets)
• Investments (private equity)

Onze focus ligt op specifieke producten en diensten op het gebied van onroerend goed, life sciences, cleantech en small- en midcaps.

Kijk voor meer informatie op www.kempen.nl.

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.