Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1477475201_Parthenon-EY_Logo_vPositiveHorizontal.jpg

Parthenon-EY

Bedrijfsprofiel

Parthenon-EY werd in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY – de wereldwijd opererende strategie boutique heeft inmiddels 30 kantoren in 17 landen waar meer dan 900 professionals werkzaam zijn. Parthenon-EY adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de US, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wat sectoren betreft ligt de nadruk in Nederland en België op Private Equity, Retail, FMCG, Logistiek & Transport en Travel & Leisure.

Studentprofiel

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Carrièremogelijkheden

Een carrière binnen Parthenon-EY is geënt op continue groei als consultant en persoon. Je start als associate met het leren van het vak. Als je dat machtig bent word je consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de teams. Ben je daarin voldoende bedreven dan word je manager en uiteindelijk wellicht Vice President of Managing Director. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je continu wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt. Ook bieden wij stagemogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Voor je daadwerkelijk bij ons komt solliciteren is het goed om alvast een beeld te vormen van het werk bij Parthenon-EY en vooral ook de mensen. Parthenon-EY organiseert regelmatig een strategy course of andere inhousedagen waarvoor je je kunt opgeven. Kijk voor alle andere kennismakingsmogelijkheden op onze website www.parthenon.ey.com.

Wil je solliciteren, dan ziet de procedure er als volgt uit: Een open sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten van middelbare school en universiteit is de basis voor de eerste selectie. Daarna volgt een eerste sollicitatieronde waarin je een numerieke test doet en twee case interviews krijgt. Bij succesvol afronden van de eerste ronde volgt binnen korte termijn een tweede ronde die bestaat uit drie partnerinterviews.

Contactgegevens  Parthenon-EY  Chantal van Hartingsveldt (recruiter)  010-2175555

 

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.