Back to top

Intro from FSR on Vimeo.

go to website for:

Students Companies Alumni

go to website for:

Students Companies Alumni
1416415305_sjabloon unilever.png

Unilever

Werken aan een betere toekomst, iedere dag. Dat is Unilevers visie. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen.

Twee miljard consumenten wereldwijd kiezen dagelijks voor een van onze vele succesvolle en sterke merken, waaronder Axe, Becel, Ben & Jerry's, Calvé, Dove, Knorr, OLA, Omo en Unox. Met onze productportfolio van circa 400 merken zijn we een van de grootste leveranciers van voedingsmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging ter wereld. Wij geloven in de kracht van onze merken om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. In onze ogen is duurzaam ondernemen – in de breedste zin van het woord – de enige en de juiste manier om duurzaam te kunnen groeien. Ons wereldwijde Unilever Sustainable Living Plan wijst ons de weg bij het waarmaken van deze groeiambitie, terwijl we tegelijkertijd de gezondheid en het welzijn van meer dan 1 miljard mensen helpen verbeteren, onze milieu-impact halveren en 100% van onze landbouwgrondstoffen uit duurzame landbouw betrekken.

Carriére
Werken bij Unilever kun je met recht een avontuur noemen. Je wordt continu uitgedaagd met onvoorspelbare consumenten, financiële voorstellen en logistieke uitdagingen. Werken bij Unilever betekent samenwerken over de grenzen van landen, vakgebieden en business units heen. Je leert van andere inzichten en je kunt jouw kennis en visie delen. Je krijgt direct verantwoordelijkheid. Je leert je sterke en zwakke kanten kennen, maar ook je grenzen te verleggen. Wij helpen je daar graag bij door uitgebreide begeleiding te bieden on en off the job.

Unilever Future Leaders Programme
Het Unilever Future Leaders Programme biedt afgestudeerde academici Management Traineeships in een van de disciplines: Marketing, Sales, Supply Chain, Finance, HR en Research & Development.

Het Unilever Future Leader Programme start elk jaar op 1 maart en 1 september. Wil jij vanaf 1 september:

- Elke dag een nieuwe uitdaging?
- Veel verantwoordelijkheid waardoor je echt impact op de business kunt hebben?
- Werken met sterke merken zoals Axe, Lipton, Dove, Ola en Knorr?
- Professionele training en support?

Solliciteer dan van 1 April – 30 April 2014 op
www.unilever.nl/carriere/waaromunilever/graduates/Unileverfutureleadersprogramme/

Contactgegevens Unilever Recruitment
Tel: 0800-0201078
Email: recruitment.nl@unileverservices.com
Facebook: www.facebook.com/unilevercareers

 

Our partners

powered by HVMP Internet Marketing

Add reminder

When setting a reminder, several days before the deadline you will receive an e-mail as a reminder.